خانه / پزشکی و سلامت / تری گلیسرید ها و خطرات افزایش آن
کاکوفایل

تری گلیسرید ها و خطرات افزایش آن

تری گلیسرید ها (TG)،بیشترین قسمت لیپیدهای غذایی را تشکیل می‌دهند و رایج ترین نوع چربی در بدن هستند که از طریق غذا وارد بدن می‌شوند و مقداری نیز در بدن ساخته می‌شود. نبض ما– هنگامی که آزمایشات یک فرد را چک می‌کنیم ،پارامترهایی را تحت عنوان پروفایل لیپیدی مشاهده می کنیم. این پارامترها در بیماری‌های […]

نوشته تری گلیسرید ها و خطرات افزایش آن اولین بار در نبض ما پدیدار شد.

درباره ی 2po

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *